EASYphoto: akoestisch het best getest!

Met trots presenteren wij u het nieuwe EASYphoto wandpaneel: het eerste fotopaneel op basis van EASYpol met een geluidsabsorptie (alpha-w) van 0,90 bij slechts 5 cm dikte!

EASYphoto is één van de meestverkochte producten binnen de afdeling akoestiek van EASY Noise Control. Met oneindige mogelijkheden wat betreft afmetingen, kleur en gepersonaliseerde bedrukking realiseren wij unieke oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Unieke samenstelling

Wij geloven in polyesterwol als het geluidsabsorberende materiaal van de toekomst. Het is duurzaam, brandveilig en irriteert niet. In tegenstelling tot veel andere aanbieders gebruiken wij dit product daarom sinds jaar en dag als basis voor onder meer EASYphoto wandpanelen, bureauschermen en roomdividers.

Productontwikkeling

In het kader van productontwikkeling hebben wij tijdens metingen in het akoestisch laboratorium diverse nieuwe varianten van het EASYphoto wandpaneel getest. En de resultaten mogen er zijn! Met een 5 cm dik wandpaneel realiseren wij een gemiddelde geluidsabsorptiecoëfficiënt van 0,90 (alpha-w), gemeten volgens ISO-354 in de nagalmkamer.

Geen foto?

Heeft u liever een neutrale print? Geen probleem! In plaats van een fotoprint kan het frame worden voorzien van een stof in een kleur naar keuze. Dit paneel is zelfs leverbaar in diverse designstoffen in uiteenlopende kleuren. Deze worden binnenkort op onze website toegevoegd.

Vanaf heden leverbaar!

Het nieuwe EASYphoto wandpaneel met een dikte van 5 cm is vanaf heden leverbaar. Meer informatie of een offerte ontvangen? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder!

easy photo
alumet