Architect@Work 2018

Op 12 en 13 september vindt in de Rotterdam Ahoy de Architect@Work plaats. Dit is een toonaangevend vakevenement gericht op architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers.

Productinnovaties
Tijdens het evenement kunt u kennismaken met productinnovaties van meer dan 280 fabrikanten en exclusieve verdelers. Deze innovaties zijn aan strenge selectiecriteria onderworpen en zorgen voor een ongeëvenaard aanbod. Daarnaast is er tijdens het evenement ruimte om te netwerken in een exclusieve sfeer.

EASYpol HD
Tijdens de Architect@Work beurs presenteren wij de nieuwe EASYpol HD-collectie. Deze collectie bestaat uit geluidsabsorberende en zelfdragende panelen, gebaseerd op polyestervezels met zeer hoge dichtheid en eindeloze toepassingen. EASYpol HD is een brandwerend thermisch verlijmd product dat wordt geproduceerd zonder toevoeging van extra bindmiddelen. Het materiaal is uitstekend geschikt voor diverse akoestische wand- en plafondtoepassingen.

Gratis toegang
Bent u als architect of interieurarchitect geïnteresseerd om dit evenement te bezoeken en kennis te maken met de nieuwste productinnovaties? Neem dan contact met ons op. U ontvangt van ons een code waarmee is zich kunt registreren voor gratis toegang tot dit evenement. Tot dan!