Advies nodig?

Akoestisch spanplafond

Een akoestisch spanplafond is een zeer praktische en esthetische plafondoplossing. Met een akoestisch spanplafond kan er een groot oppervlakte aan geluidsabsorberend materiaal in een ruimte worden toegepast, waardoor de akoestiek wordt verbeterd. Een spanplafond is zeer strak en egaal, heeft een lange levensduur, is demonteerbaar en onderhoudsvriendelijk.

Op de website van EASY spanplafond vindt u de akoestische spanplafonds die wij aanbieden van het merk Barrisol.

Ruben de Visser
Ruben de Visser
Projectmanager

Vraag het aan dé experts

Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmtijdmeting te verrichten. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

Advies nodig?

Uitgebreid aanbod

Naast de akoestische spanplafonds leveren wij ook niet-akoestische spanplafonds. Beide varianten die wij verkopen zijn van het merk Barrisol, wereldwijd marktleider op het gebied van spanplafonds. Wij helpen u graag bij het maken van de keuze voor het juiste spanplafond en het ontwerp. Kijk voor het volledige aanbod op de website van EASY spanplafond.

Akoestiek en verlichting

De spanplafonds kunnen akoestisch worden uitgevoerd. Op deze manier kan er een groot oppervlakte aan geluidsabsorberend materiaal in een ruimte worden toegepast. De galm zal verminderen, waardoor de akoestiek wordt verbeterd. Op het gebied van de verlichting zijn er tal van mogelijkheden, zowel qua kleur, lichtdoorlaatbaarheid als type verlichtingsbron.

Eigen spanplafond design

Alle spanplafonds kunnen worden geleverd met een print/afbeelding naar keuze. Daarnaast is het mogelijk om zelf de vorm van het spanplafond te bepalen. Dankzij de innovatieve profielen die worden gebruikt, kan elke gewenste vorm geproduceerd worden.