Wij gaan verhuizen! Per 1 juni is ons adres: Gessel 62 in De Meern.
Advies nodig?

Het belang van akoestiek in voertuigbouw

Geluidsbeheersing speelt een grote rol in de voertuigbouw, zowel met het oog op comfort als veiligheid. We bieden hierbij onder andere oplossingen aan voor:

  • Jachtbouw
  • Autobedrijven
  • Overige voertuigen
Lees verder
Yalmar Ras
Yalmar Ras
Akoestisch specialist

Akoestische materialen voor voertuigbouw

EASY Noise Control levert een uitgebreid assortiment akoestische materialen voor het stiller maken van boten, auto’s, bussen, vrachtwagens en andere voertuigen. Lawaai in een voertuig veroorzaakt hinder, vermoeidheid en gevaar. Of het voertuig nu een werkplek is of een verlengstuk van de leefomgeving, het comfort en de veiligheid nemen toe naarmate het lawaai wordt verminderd.

Of het nu gaat om het plaatsen van geluidsisolatie in de vorm van ontdreuning of het toevoegen van geluidsabsorptie, elke situatie is anders. Onze akoestisch specialisten adviseren u graag bij het stiller maken van uw voertuig.

Advies nodig?

Veelgebruikte akoestische oplossingen voor voertuigbouw

U heeft een ruime keuze aan geluidsisolerende, geluidsabsorberende en ontdreunings materialen voor het tegengaan van rijgeluid, geluid van motoren en ander geluidshinder in voertuigen.

Vraag het aan dé experts

Twijfelt u over de juiste toepassing van een product? Of wilt u weten welk akoestisch materiaal het meest geschikt is voor een specifiek geluidsprobleem? Neem dan contact op met een van onze akoestisch adviseurs. Zij geven een praktisch en doelgericht advies.

Advies nodig?