Wij gaan verhuizen! Per 1 juni is ons adres: Gessel 62 in De Meern.
Advies nodig?

Lees onze blog

Het belang van akoestiek in restaurants

Het onderwerp akoestiek krijgt steeds meer aandacht in de horeca. Mensen komen voor een ontspannen avond en een hoog geluidsniveau en veel galm belemmeren dit. Akoestische verbeteringen zorgen onder andere voor:

  • Betere spraakverstaanbaarheid
  • Positief effect op de beleving van gasten
  • Gasten raken minder snel vermoeid
Lees verder
Ruben de Visser
Ruben de Visser
Akoestisch specialist

Verbeter de akoestiek in restaurants

In restaurants speelt akoestiek een ontzettend belangrijk rol. Slechte recensies en ervaringen van gasten hebben een negatieve invloed op de klandizie. Wanneer de akoestiek in een restaurant slecht is, beïnvloedt dit de ervaring en beleving van de gasten.

Wij hebben een uitgebreid scala akoestische en tegelijkertijd esthetische oplossingen om een slechte akoestiek in een café of restaurant tegen te gaan. Hieronder vallen zowel akoestische wandoplossingen als plafondoplossingen.

Advies nodig?

Veelgebruikte toepassingen voor een goede akoestiek in restaurants

In een restaurant speelt naast de akoestiek ook de esthetiek van de ruimte een belangrijke rol. Op het gebied van akoestische toepassingen heeft u veel keuze uit zowel opvallende als onopvallende oplossingen. Zo kan de akoestische oplossing wegvallen in het huidige interieur of het restaurant juist meer karakter geven.

Meting op locatie

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek in uw horecazaak kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur in uw restaurant of café een goede nagalmmeting te verrichten.

Vraag een meting aan