Advies nodig?

Lees onze blog

Het belang een goede akoestiek op kantoor

Elk kantoor is anders en zo is er overal een ander akoestisch probleem. Voor een betere werkomgeving moet er onder andere gekeken worden naar:

  • Overdracht van geluid tussen werkplekken onderling
  • Weerkaatsing van geluid via plafond
  • Omgevingslawaai
Lees verder
Yalmar Ras
Yalmar Ras
Akoestisch specialist

Verbeter de akoestiek op kantoor

Voor een comfortabele werkomgeving is een goede akoestiek van belang. Bij het verbeteren van de akoestiek op kantoor wordt er gekeken naar het tegengaan van hinderlijke galm, het realiseren van comfortabele geluidniveaus en het terugbrengen van geluidsoverdracht tussen werkplekken. Zo kunnen kantoorwerknemers zich beter concentreren en raakt men minder snel afgeleid.

Voor bijna alle akoestische problemen in een kantooromgeving bieden we praktische en hoogwaardige oplossingen. Onze akoestisch specialisten adviseren u graag hierbij.

Advies nodig?

Veelgebruikte oplossingen voor een goede akoestiek op kantoor

Wanneer de akoestiek op kantoor goed is, heeft dit een positief effect op de productiviteit en de tevredenheid van werknemers. Om dit te bereiken zijn er diverse akoestische (bureau)schermen en wand- en plafondoplossingen.

Meting op locatie

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek op uw kantoor kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten.

Vraag een meting aan